Zöld webáruház fejlesztés
Madardaloskert.hu

KategĂłriĂĄk

Madárodú AKG B-típusú Standard Teljes nézet

Madárodú AKG B-típusú Standard

klasszikus odĂș

BƑvebb leírás

2 900 Ft

Ez a klasszikus B-tĂ­pusĂș odĂș. A tetƑ Ă©s a homlokfal illeszkedĂ©si helyĂ©t behornyoltuk, hogy a tetƑ ne tekeredjen fel. A PITE 2001-ben a RĂ©tszilasi-halastavakhoz ugyanilyen odĂșkat telepĂ­tett, melyek azĂłta is töretlenĂŒl mƱködnek, immĂĄron a sokadik madĂĄrgenerĂĄciĂłt kiröptetve. LehetƑleg A-tĂ­pusĂș odĂșkkal kombinĂĄljuk. Bio-pin favĂ©dƑ olajjal kezelve. SzĂ©ncinege, lĂ©gykapĂłk, verĂ©bfĂ©lĂ©k, nyaktekercs megtelepĂ­tĂ©sĂ©re! Kertekbe, parkokba, gyĂŒmölcsösökbe, mezƑvĂ©dƑ erdƑsĂĄvokba helyezzĂŒk! KihelyezĂ©si magassĂĄg: 5 m-ig. ElfordulĂĄs gĂĄtlĂł P.I.T.E. felfĂŒggesztĂ©ssel! Tömeges kihelyezĂ©sĂ©vel csökkenthetjĂŒk a vegyszeres terhelĂ©st! RöpnyĂ­lĂĄsa: 32 mm.

A tĂ©li idƑszakban is renkĂ­vĂŒl fontos a madĂĄrodĂșk kihelyezĂ©se , mert az etetƑkre jĂĄrĂł madaraknak nagy biztonsĂĄgot nyĂșjtanak Ă©jszaka .

A következƑ videĂłn megtekinthetƑ , hogy ha felnyitunk egy odĂșt Ă©jjel akkor szinte biztos hogy talĂĄlunk egy benne Ă©jszakĂĄzĂł madarat.:

http://youtu.be/sLMNqXvcNvs

MAGYAR ALAPANYAGBÓL MAGYARORSZÁGON KÉSZÜLT KISIPARI TERMÉK! MEGVÁSÁRLÁSÁVAL A HAZAI MUNKAHELYEK FENNMARADÁSÁT IS TÁMOGATJA!!!

A felhasznålók még nem véleményezték a terméket.

Write your review

MadĂĄrodĂș AKG B-tĂ­pusĂș Standard

MadĂĄrodĂș AKG B-tĂ­pusĂș Standard

klasszikus odĂș

Write your review

Copyright © 2017 Madardaloskert.hu. All Rights Reserved.