ZŲld webŠruhŠz fejlesztťs
Madardaloskert.hu

Kategóriák

Vadriasztó-Gímszarvas Elektromos - Alkonykapcsolós! Teljes nézet

Vadriasztó-Gímszarvas Elektromos - Alkonykapcsolós!

Vadriasztó

BŇĎvebb leírás

4 800 Ft

Az ultrahangos riaszt√≥k a dobh√°rtya-rezonancia frekvenciatartom√°ny√°ra fejtenek ki hat√°st, √©s akkor sikeresek, ha a kibocs√°jtott hangfrekvencia az adott faj sz√°m√°ra a kellemetlen hangok k√∂z√© tartozik. Ez a tartom√°ny fajonk√©nt k√ľl√∂nb√∂zŇĎ, de sokszor hasonl√≥ tartom√°nyban van m√°s fajok√©val.
Az univerzális riasztók a négy évszakos autógumihoz hasonlítanak: "mindenre jók, de igazából egyikre sem". A gímszarvas-riasztó kifejezetten a szarvasok távol tartására lett kifejlesztve.
A vadgazd√°lkod√≥k √©s a gazd√°k √°ltal ismert t√©ny, hogy a vad, ha a t√°pl√°l√©kb√°zis szŇĪk√∂s, mindenk√©ppen bemegy a kult√ļrn√∂v√©ny veget√°ci√≥ba, m√©g akkor is, ha sz√≥ szerint sz√°z m√©terenk√©nt aut√≥gumit √©getnek. Ha azonban van lehetŇĎs√©ge v√°lasztani, akkor szinte biztos, hogy nem a riaszt√≥val ell√°tott veget√°ci√≥t fogja v√°lasztani! ElŇĎnyei k√∂z√© sorolhat√≥, hogy kar√≥ra szerelve a veget√°ci√≥ban m√°r t√©rdmagass√°g√ļ kult√ļra eset√©ben is √©szrevehetetlen, √≠gy a lop√°sk√°r kik√ľsz√∂b√∂lhetŇĎ.
V√≠z√°ll√≥, gondoz√°smentes, 9 Volt-os elemmel kb.3-4 h√≥napig mŇĪk√∂dŇĎk√©pes.
Kihelyez√©se: 50 m√©terenk√©nt egy k√©sz√ľl√©k javasolt.A k√©sz√ľl√©k hangmagass√°ga 4,5 KHZ frekvenci√°r√≥l indul a felsŇĎ hangtartom√°nyok az ultrahangok 20 KHZ-ig. A kihelyez√©sn√©l figyelembe kell venni hogy az als√≥ hangok √©lesen sz√≥lnak. S√∂t√©ted√©stŇĎl vil√°gosod√°sik mŇĪk√∂dik! Energiatakar√©kosabb.

Rögzítésre a hozzávaló tartókonzolt és 9v Sony elemet ajánlunk, melyeket ebben a kategóriasorban szintén megtalál.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Write your review

Vadriasztó-Gímszarvas Elektromos - Alkonykapcsolós!

Vadriasztó-Gímszarvas Elektromos - Alkonykapcsolós!

Vadriasztó

Write your review

Copyright © 2017 Madardaloskert.hu. All Rights Reserved.