Zld webruhz fejleszts
Madardaloskert.hu

Kategóriák

Madáretető - Tök 1-(Kézzel Festett Egyedi Gyártású) Teljes nézet

Madáretető - Tök 1-(Kézzel Festett Egyedi Gyártású)

madáretető tökből

Bővebb leírás

5 900 Ft

Akrillal, fedőlakkal! Vízálló!

A téli madáretetést , ha elkezdjük akkor az egész téli szezonban  etessünk , és készüljünk fel rá , hogy a 2013-as kemény márciusi télhez hasonló időszakokban is legyen megfelelő mennyiségű eleségünk az  etetők feltöltésére.
Általánosságban  az etetési szezonra október 23-tól április   10-ig érdemes kalkulálni.
Ha megoldható akkor  lehetőleg húzzuk szét térben a madáretetőket , hogy a különböző madárfajok , vehemenciájuktól függően  megférjenek az etetőknél., illetve azért mert különböző táplálkozó helyeket  részesítenek előnyben. A pintyfélék a nyíltabb , földön elhelyezkedő eleséget részesítik előnyben ( nagy csapataik könnyen szemmel tarthatják a közeledő ragadozókat, míg pl. a cinegék a zártabb, búvóhelyekben gazdagabb etetőket részesítik előnyben , ahonnan egy-egy  napraforgómagot gyorsan elvíve biztonságban tudják elfogyasztani azt.
A következő videókon a Madárdaloskert széthúzott  9 madáretetőjét tekinthetik meg  a madarak elhelyezkedésével. Ezek az etetőink 4-500 madarat  látnak el nap mint nap télen.
Természetesen nem muszáj ilyen volumenben etetni és két  rendszeresen feltöltött etetővel is ideális körülményeket tudunk teremteni  a kertünkben telelő madaraknak.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Write your review

Madáretető - Tök 1-(Kézzel Festett Egyedi Gyártású)

Madáretető - Tök 1-(Kézzel Festett Egyedi Gyártású)

madáretető tökből

Write your review

Copyright © 2017 Madardaloskert.hu. All Rights Reserved.