ZŲld webŠruhŠz fejlesztťs
Madardaloskert.hu

Kategóriák

Vadisznó riasztó- veteményes kertekhez, kiskertekhez

4 800 Ft

Kifejezetten kiskertek , vetem√©nyesek v√©delm√©re k√©sz√ľlt.

A csŇĎriaszt√≥kkal ellent√©tben szinte nem hallhat√≥ emberi f√ľl sz√°m√°ra a hangja, csak n√©mi rezg√©s hallhat√≥, ez√°ltal kik√ľsz√∂b√∂li¬† csŇĎriaszt√≥k h√°tr√°nyos tulajdons√°g√°t, hogy a h√°zkertekn√©l nem lehet a k√©sz√ľl√©ktŇĎl aludni, illetve a lak√≥h√°zak m√∂g√∂tti kiskertekn√©l a lop√°sb√≥l eredŇĎ k√°rok is kik√ľsz√∂b√∂lhetŇĎek, mivel ezt a k√©sz√ľl√©ket nyugodtan teljesen el√°shatjuk fekvŇĎ helyzetben a f√∂ldbe. Term√©szetesen ami az elŇĎnye az h√°tr√°ny a lefedetts√©gi ter√ľlet m√©ret√©n√©l, √≠gy t√©nyleg csak kis ter√ľletek v√©delm√©re alkalmas. A vetem√©nyeshez √©rkezŇĎ vaddiszn√≥kat a kellemetlen f√∂ldbŇĎl √©rkezŇĎ z√ļg√°s nagym√©rt√©kben riasztja . A hat√≥t√°vols√°ga 25 n√©gyzetm√©ter ha egy k√©pzeletbeli 5x5 m√©teres n√©gyzet k√∂zep√©n helyezz√ľk el.

Kihelyez√©s : a k√©sz√ľl√©ket kar√≥k√©nt lesz√ļrva a vetem√©nyesbe elhelyezni , vagy ha lop√°sk√°rt√≥l tartani kell ,nem beker√≠tett ter√ľleten , a f√∂ld al√° 3-6 centim√©terre fekvŇĎ helyzetben f√∂ldel teljesen takarni. 9 v elemmel a mŇĪk√∂d√©si idŇĎ 2 h√≥nap. V√≠z√°ll√≥.

Ha olyan probl√©m√°val szembes√ľl√ľnk , hogy¬† a vaddiszn√≥ megemeli a ker√≠t√©st √©s √ļgy j√°r be a kult√ļr√°ba , vagy kertbe,a kkor 45 fokos sz√∂gben sz√ļrjuk le √ļgy , hogy a k√©sz√ľl√©k a ker√≠t√©shez hozz√°√©rjen, ez√°ltal megsz√≥lal√°skor a ker√≠t√©s is rezeg. Ez kellŇĎen t√°vol tartja az √©rkezŇĎ vaddiszn√≥t.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Write your review

Vadisznó riasztó- veteményes kertekhez, kiskertekhez

Vadisznó riasztó- veteményes kertekhez, kiskertekhez

Write your review

Copyright © 2017 Madardaloskert.hu. All Rights Reserved.