Zld webruhz fejleszts
Madardaloskert.hu

Kategóriák

Celestron Micro 360 mikroszkóp-haladó mikroszkóp Teljes nézet

Celestron Micro 360 mikroszkóp-haladó mikroszkóp

30 900 Ft

A Celestron Micro 360 beépített LEDes mikroszkóp. Az egyik legjobban felszerelt biológiai mikroszkóp a kategóriájában. Segítségével nemcsak preparátumok átnézeti képét vizsgálhatja a tanuló, hanem a felső LED világításnak köszönhetően 40x-es vagy 64x-os nagyítással felületvizsgálatot is végezhet (pl. levelek, kisebb rovarok, kis méretű kristályok stb.), a gyerekeknek kiváló lehetőségez a természet még alaposabb megismeréséhez.

  • Nagyítás 40-640x
  • 3 objektív, 2 okulár
  • Alsó-felső LED világítás
  • 5 fokozatú diafragma
  • Áramellátás 4db AA elem.

 

A Celestron Micro 360 mikroszkóp alapfelszereltségeis gazdagabb, mint vetélytársaié. Ez a biológiai mikroszkóp három, üveglencsés objektívvel (4x, 10x, 40x) és két üveglencsés okulárral (WF10 és WF16) rendelkezik, melyeknek segítségével rendkívül széles nagyítástartomány (40x, 64x, 100x, 160x, 400x, 640x) érhető el.

A Celestron Micro 360 mikroszkóp ceruzaelemről (vagy AA méretű akkumulátorról) üzemeltethető. Ennek a legnagyobb előnye az, hogy nem kell bajlódni a hálózati csatlakozóval, abszolút biztonságos és rugalmas használatot tesz lehetővé bárhol a lakásban vagy tanteremben, hiszen nem kell a megfigyelést a konnektorokhoz igazítani.

A mind az alsó, mind a felső LED világítás fokozatmentesen állítható, így könnyű kiválasztani az optimális fényerőt. A fej 45 fokban döntött, mely körbe is forgatható, így kényelmes a betekintés.

A Celestron Micro 360 mikroszkóp Szabvány méretű okulárja helyére mikroszkóp kamera is csatlakoztatható (opcionálisan megvásárolható), mellyel a látott kép rögzíthető.

 

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Write your review

Celestron Micro 360 mikroszkóp-haladó mikroszkóp

Celestron Micro 360 mikroszkóp-haladó mikroszkóp

Write your review

Copyright © 2017 Madardaloskert.hu. All Rights Reserved.