ZŲld webŠruhŠz fejlesztťs
Madardaloskert.hu

Kategóriák

Celestron Omni XLT 102 ED Teljes nézet

Celestron Omni XLT 102 ED

223 900 Ft

Az √ļj etalon ‚Äď Az amatŇĎrcsillag√°szok sz√°m√°ra a lencs√©s t√°vcs√∂vek (refraktorok) jelentik a csillag√°szati t√°vcs√∂vek etalonj√°t. A CELESTRON OMNI XLT 102 ED okul√°rj√°ba pillantva r√∂gt√∂n meg√©rtheti, hogy mi√©rt is van ez √≠gy.

  • 102mm √°tm√©rŇĎ
  • 900mm f√≥kusz
  • ED APO

Gyártó: CELESTRON

 

Jobb √©s m√©gjobb - A sorozatgy√°rt√°sban, fut√≥szalagon k√©sz√ľlŇĎ lencs√©s t√°vcs√∂vek vil√°g√°ban unikumk√©nt a CELESTRON OMNI XLT refraktorok gy√°rt√°s√°t k√ľl√∂nleges gonddal v√©gzik, mely a speci√°lis minŇĎs√©gŇĪ √ľveganyagok gondos kiv√°laszt√°s√°val kezdŇĎdik √©s az objekt√≠vek elk√©sz√≠t√©s√©nek manu√°lis befejez√©s√©vel (hand figuring) √©r v√©get. Amiben a 102 ED m√©g t√∂k√©letesebb mint elŇĎdje, az az , hogy az objekt√≠v √ļn. aszf√©rikus technol√≥gi√°val k√©sz√ľlt speci√°lis fel√ľlete, lencs√©inek StarBright¬ģ XLT bevonata mellett, egy speci√°lis fluorit lencsetagot is tartalmaz, √≠gy k√©palkot√°sa vizu√°lisan nemcsak a szf√©rikus aberr√°ci√≥t√≥l, hanem a sz√≠ni hib√°t√≥l is mentes. Ez nem csak a k√©p eszt√©tik√°ja miatt fontos, hanem az√©rt is, mert a t√∂k√©letesebb lek√©pz√©s nagyobb felbont√°st, r√©szletgazdas√°got eredm√©nyez. Ez√©rt mutat meg √Ėnnek eddig nem l√°tott apr√≥ r√©szleteket is az objektumokr√≥l, r√°ad√°sul fot√≥z√°shoz is ide√°lis.

Azonban a legjobb optikai teljes√≠tm√©ny is √©lvezhetetlen megfelelŇĎ mechanika n√©lk√ľl. Term√©szetesen az OMNI XLT 102 ED tervezŇĎi tiszt√°ban voltak ezzel √©s a megfelelŇĎ megold√°st alkalmazt√°k: 4,3 centim√©ter vastag ac√©ll√°bak, goly√≥scsap√°gyazott CG-4 mechanika. Minden kateg√≥ri√°ja f√∂l√© emeli ezt a t√°vcs√∂vet.

Az alapfelszerelts√©g r√©sz√©t k√©pzŇĎ 25 millim√©teres, 40x-es nagy√≠t√°st biztos√≠t√≥ okul√°rt √©s 6x30-as keresŇĎt√°vcs√∂vet √©s m√©g sz√°mos tov√°bbi opcion√°lis kieg√©sz√≠tŇĎvel tehetj√ľk √Ėnnek teljess√©, mint a motoros vez√©rl√©s, bolyg√≥-, √©s m√©ly-√©g szŇĪrŇĎk valamint a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ gy√ļjt√≥t√°vols√°g√ļ okul√°rok.

 


 


A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Write your review

Celestron Omni XLT 102 ED

Celestron Omni XLT 102 ED

Write your review

Copyright © 2017 Madardaloskert.hu. All Rights Reserved.