ZŲld webŠruhŠz fejlesztťs
Madardaloskert.hu

Kategóriák

Celestron Astromaster 70 EQ Teljes nézet

Celestron Astromaster 70 EQ

36 900 Ft

Fontos a j√≥ kezd√©s ‚Äď Az Astromaster 70 EQ csillag√°szati teleszk√≥pok azoknak jelentenek ide√°lis megold√°st, akik remek k√©palkot√°s√ļ kedvezŇĎ √°r/√©rt√©k ar√°ny√ļ csillag√°szati t√°vcsŇĎvel szeretn√©k elkezdeni az √©gbolttal val√≥ ismerked√©st.

  • 70mm-es √°tm√©rŇĎ
  • Kiv√°l√≥ k√©palkot√°s
  • ErŇĎs ac√©l l√°bak
  • Garancia √©s szervizh√°tt√©r

Gyártó: CELESTRON

Miben jobb az Astromaster 70EQ mint a t√∂bbi t√°vcsŇĎ. Vegy√ľk elŇĎsz√∂r szem√ľgyre a mechanik√°t. Ebben az √°rkateg√≥ri√°ban a legstabilabb √°llv√°nyt tal√°ljuk: 31mm vastag ac√©l l√°bak a tartj√°k az eqvatori√°lis mechanik√°t. A teleszk√≥p √ľveg lencsetagjainak k√∂sz√∂nhetŇĎen tiszta, √©les k√©palkot√°ssal rendelkezik. A 70 millim√©teres √°tm√©rŇĎ m√°r elegendŇĎ ahhoz, hogy ne csak a Hold legyen a t√°vcsŇĎ c√©lpontja, de a Jupiter √©s Szaturnusz felhŇĎrendszer√©ben, s√°vjaiban is r√©szleteket l√°sson. Ide√°lis kis refraktor fŇĎleg, ha f√©nyszennyezett helyrŇĎl v√©gezn√© megfigyel√©seit. Ami m√©g kiemelendŇĎ a t√°vcsŇĎ nemcsak √©gi, hanem f√∂ldi megfigyel√©sekre is alkalmas. A k√©szlet tartoz√©ka ugyanis egy ford√≠t√≥prizma ami oldal √©s √°ll√°shelyess√© teszi a f√∂ldi k√©pet.

Ha már a tartozékoknál tartunk; minden adott ahhoz, hogy elkezdje a megfigyelést. Az alapkészlet tartozékai ugyanis: 2db okulár (45x és 90x nagyítás), a már említett speciális prizma, illetve egy szoftver, SkyLevel1, ami az égbolton való eligazodást hivatott segíteni.


A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Write your review

Celestron Astromaster 70 EQ

Celestron Astromaster 70 EQ

Write your review

Copyright © 2017 Madardaloskert.hu. All Rights Reserved.