Zld webruhz fejleszts
Madardaloskert.hu

Kategóriák

Celestron NexStar 90 SLT - ajándék Hold atlasszal!

125 900 Ft

A Celestron NexStar 90 SLT csillagászati távcső tervezésénél a legfőbb szempont az volt, hogy egy könnyű, remekül használható nagyteljesítményű távcsövet építsenek, melyet még fényszennyezett városokban is sikerrel használhat az érdeklődő. Ezért ilyen jó a NexStar 90 SLT.

  • RAKTÁRON
  • 90mm-es átmérő
  • Számítógép vezérlés
  • 4000 objektumos adatbázis
  • Garancia és szervizháttér.

Gyártó: CELESTRON


A Celestron NexStar 90 egy nagyszerű kombináció kezdőknek és haladóknak egyaránt. Kiváló minőségű Makszutov-Cassegrain rendszerű távcső, amely akár fényképezésre is kiváló. Képalkotása éles, kontrasztos és hibamentes. A mechanika erős acéllábakon nyugszik. A távcső vezérlése egyszerű, mindenféle csillagászati ismeret nélkül könnyedén használható. A több mint 4000 égi objektumot tartalmazó adatbázis pedig biztosíték arra, hogy hosszú éveken keresztül újabb és újabb látnivalókban gyönyörködhet.

A Celestron NexStar 90 SLT csillagászati távcső könnyű, remekül használhat és mérete ellenére rendkívül nagy teljesítményű csillagászati távcső.

A NexStar 90 SLT csillagászati távcső automatikusan megkeresi Önnek a látnivalókae, és hogy Ön ne csak láthassa, hogy mit mutat a távcső, hanem tudja is ajándékba adunk Önnek egy részletes Hold atlaszt sok-sok hasznos információval az égbolt egyik leglátványosabb objektumáról!

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Write your review

Celestron NexStar 90 SLT - ajándék Hold atlasszal!

Celestron NexStar 90 SLT - ajándék Hold atlasszal!

Write your review

Copyright © 2017 Madardaloskert.hu. All Rights Reserved.