ZŲld webŠruhŠz fejlesztťs
Madardaloskert.hu

Kategóriák

Celestron NexStar 102 SLT

127 900 Ft

Ki mondta, hogy a csillag√°szat bonyolult? ‚Äď A CELESTRON NEXSTAR 102 SLT csillag√°szati t√°vcsŇĎ mindent tud, egyetlen gombnyom√°sra megmutatja √Ėnnek az Univerzum rejtett titkait, √≠gy √Ėn m√©g akkor is megtal√°lja az √©gbolton a l√°tnival√≥kat, ha most l√°t elŇĎsz√∂r csillag√°szati teleszk√≥pot.

  • Sz√°m√≠t√≥g√©p vez√©rl√©sŇĪ csillag√°szati teleszk√≥p
  • T√∂bb mint 4000 objektumos adatb√°zis
  • Motoros √©gboltk√∂vet√©s
  • SkyAlign
  • Flash upgrade - friss√≠thetŇĎ k√©zivez√©rlŇĎ
  • Garancia √©s szervizh√°tt√©r

Gyártó: CELESTRON

 

Mint az 1x1 - A CELESTRON NEXSTAR 102 SLT csillag√°szati t√°vcsŇĎvel a csillag√°szat t√©nyleg gyerekj√°t√©k. Nem kell komoly elŇĎtanulm√°nyokat folytatnia ahhoz, hogy megtal√°ljon egy galaxist vagy egy ragyog√≥ g√°zk√∂d√∂t el√©g n√©h√°ny gombnyom√°s √©s a CELESTRON NEXSTAR 102 SLT tudja mit hol tal√°ljon. M√©g a csillagk√©peket sem kell ismernie:a SkyAlign funkci√≥t kiv√°lasztva a k√©zivez√©rlŇĎn el√©g, ha megadja a d√°tumot, idŇĎt √©s a helyet ahol a megfigyel√©st v√©gzi - Budapest koordin√°t√°it megtal√°lja a¬† vez√©rlŇĎ adatb√°zis√°ban - kiv√°laszt h√°rom tetszŇĎleges csillagot, melyeknek m√©g a nev√©t sem kell ismernie, sŇĎt lehet az a Hold is vagy b√°rmely bolyg√≥ √©s m√°r kezdheti is az utaz√°st galaxisunkban vagy m√©g azon k√≠v√ľl is.

Mindent bele -Tartoz√©k 2 db okul√°r, magyar nyelvŇĪ haszn√°lati √ļtmutat√≥, szoftvercsomag. Massz√≠v ac√©ll√°bakon nyugv√≥ motoros mechanika, ami nemcsak megkeresi, de folyamatosan a l√°t√≥mezŇĎben tartja a kiv√°lasztott objektumot. 4000 √©gi objektumot tartalmaz√≥ adatb√°zis a k√©zi vez√©rlŇĎben, melyekhez √Ėn m√©g tov√°bbi √ļj l√°tv√°nyoss√°got adhat kedvencei k√∂z√ľl ezt tartalmazza az indul√≥ k√©szlet, amely term√©szetesen bŇĎv√≠thetŇĎ. PC-rŇĎl vagy laptopj√°r√≥l szeretn√© vez√©relni a t√°vcs√∂vet? Mi sem egyszerŇĪbb egy RS 232-es k√°bel seg√≠ts√©g√©vel ez is megoldhat√≥.

Biztos siker - A CELESTRON NEXSTAR 102 SLT term√©szetesen, mint minden Celestron term√©k teljesk√∂rŇĪ garanci√°val √©s szervizh√°tt√©rrel rendelkezik annak √©rdek√©ben, hogy √Ėn a gond n√©lk√ľl √©rkezhessen az Univerzumba

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Write your review

Celestron NexStar 102 SLT

Celestron NexStar 102 SLT

Write your review

Copyright © 2017 Madardaloskert.hu. All Rights Reserved.