Zld webruhz fejleszts
Madardaloskert.hu

Kategóriák

Celestron NexStar 8 SE Teljes nézet

Celestron NexStar 8 SE

589 000 Ft

Szeretne egy olyan távcsövet, amit mindenhova magával vihet, de nem szeretne llemondani a minőségről? A Nesxstar 8 SE  távcsövet Önnek találták ki.

  • 20cm átmérőjű SC tubus
  • Masszív egykaros mechanika
  • 40000 objektumos adatbázis
  • Sky Align

Gyártó: CELESTRON

 

Rendkívül kompakt méretű, kis súlyú ugyanakkor masszív mechanika, amely könnyedén hordja a 20cm átmérőjű Schmidt-Cassegrain tubust. Röviden így lehetne jellemezni. A NexStar 8 SE kis méretének és tömegének ellenére nagy teljesítményű műszer, üvegfelületein a Celestron legmodernebb XLT bevonatával képes a legapróbb részleteket is megmutatni, sőt korrigált látómezejének köszönhetően remek asztrofotós műszer. Akár laptoppal is vezérelhető, a teleszkóp kézivezérlője pedig az internetről letölthető legfrisebb szoftverrel frissíthető.

A távcső masszív acéllábakkal és erős egykaros mechanikával rendelkezik, melyen a tubus cserélhető, azaz más műszert is használhat vele. A kézivezérlőbe épített számítógép vezérli amelynek adatbázisa segítségével több mint 40000 objektumot tud megkeresni Önnek. A távcső alapbeállításait a Celestron SkyAlign üzemmód teszi bárki számára könnyen elvégezhetővé. A távcső 12V áramigényű, táplálható az autó szivargyújtójáról, vagy akár elemekről is (bár ezt nem javasoljuk) a legjobb megoldást a Celestron Powertank áramforrás adja.
Vissza a gyökerekhez – Külső megjelenésében a Celestron visszatért a nyolcvanas években legendássá vált tubusszínhez a narancssárgához. A távcső teljesítményét és tudását figyelembe véve valószínüleg a NexStar SE sorozatról is úgy beszélnek majd, mint a csillagászat klasszikus műszereiről.

Az alapcsomag: StarPointer keresőt, zenitprizmát és egy 25 milliméteres okulárt (80x) tartalmaz.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Write your review

Celestron NexStar 8 SE

Celestron NexStar 8 SE

Write your review

Copyright © 2017 Madardaloskert.hu. All Rights Reserved.