Zld webruhz fejleszts
Madardaloskert.hu

Kategóriák

Celestron CPC 925

925 000 Ft

Profizmus – Mit is szeretne a felhasználó? Egyszerű beállíthatóságot és használhatóságot, a legkorszerűbb GPS technológiát és nem utolsósorban kiváló optikai teljesítményt mindezt elfogadható áron – röviden egy CPC teleszkópot.

Gyártó: CELESTRON

 

Még egy gyerek is tudja kezelni - A CPC Schmidt-Cassegrain teleszkópokba épített GPS automatikusan beállítja a megfigyelés helyét és pontos idejét. A SkyAlign rendszernek köszönhetően Önnek csak három tetszőleges égitestet kell kiválasztania az égbolton és már kezdheti is az Univerzum felfedezését a kézivezérlő 40000 objektumos adatbázisából, vagy az Ön saját listájából. A belső számítógép adatbázisában a teljes Messier-, és Caldwell katalógust, NGC galaxisokat és ködöket és természetesen a bolygókat. Amennyiben nem szeretne konkrét objektumokat beállítani, csupán körülnézni, engedje, hogy a CPC vezesse az égen. Állítsa a teleszkópot bárhová az égen és a CPC 925 megmutatja Önnek az ahhoz legközelebb eső 5 legfényesebb Messier objektumot. Ehhez hasonló apróságok teszik e aCPC 925-t ideális műszerré egészen a kezdő szinttől a komoly észlelőig.

Mit kínál a profiknak? – Minőséget. A  235mm átmérőjű Schmidt-Cassegrain, az egyik legnépszerűbb Celestron modell kiváló képalkotásának köszönhetően. A CPC 925 minden részletében a high-end: XLT bevonat a korrekciós lencsén -  ami 98%-ig növeli a fényáteresztést – és a fő-, illetve segédtükrön jelentősen megnövelve a Schmidt-Cassegrain teleszkóp kontrasztját. Mechanikailag is a tökéletességre törekszik: 24,5 centiméter átmérőjű golyóscsapágyazott mechanika alap biztosítja a pontos követést, melyet folyamatos periódus hiba korrekció (PEC) tesz még jobbá. 6cm vastag acéllábak, robusztus kétkarú villás mechanika adják a műszer betonerős tartását lehetőséget adva komoly asztrofotók készítésére is, hosszabb expozíciós idővel. Ennek érdekében a CPC 925 autoguider és AUX porttal is rendelkezik, sőt az alapcsomag részeként a NexRemote szoftver is megtalálható, ami a CPC 925 külső számítógépről, vagy laptopról történő vezérlését is lehetővé tes

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Write your review

Celestron CPC 925

Celestron CPC 925

Write your review

Copyright © 2017 Madardaloskert.hu. All Rights Reserved.