Zld webruhz fejleszts
Madardaloskert.hu

Kategóriák

Celestron CPC 1100 Teljes nézet

Celestron CPC 1100

1 310 000 Ft

Profizmus – Mit is szeretne a felhasználó? Egyszerű kezelhetőséget és használhatóságot, a legkorszerűbb GPS technológiát és nem utolsósorban kiváló optikai teljesítményt mindezt elfogadható áron – röviden egy CPC teleszkópot.

Gyártó: CELESTRON

 

Mint az 1x1 - A CPC Schmidt-Cassegrain teleszkópokba épített GPS automatikusan beállítja a megfigyelés helyét és pontos idejét. A SkyAlign rendszernek köszönhetően Önnek csak három tetszőleges égitestet kell kiválasztania az égbolton és már kezdheti is az Univerzum felfedezését a kézivezérlő 40000 objektumos adatbázisából, vagy az Ön saját listájából. A belső számítógép adatbázisában a teljes Messier-, és Caldwell katalógust, NGC galaxisokat és ködöket és természetesen a bolygókat. Amennyiben nem szeretne konkrét objektumokat beállítani, csupán körülnézni, engedje, hogy a CPC vezesse az égen. Állítsa a teleszkópot bárhová az égen és a CPC 1100 megmutatja Önnek az ahhoz legközelebb eső 5 legfényesebb Messier objektumot. Ehhez hasonló apróságok teszik e a CPC 1100-t ideális műszerré egészen a kezdő szinttől a komoly észlelőig.

Mit kínál a profiknak? – Minőséget. A  280mm átmérőjű Schmidt-Cassegrain, az egyik legnépszerűbb Celestron modell kiváló képalkotásának köszönhetően. A CPC 1100 minden részletében a high-end, azaz a csúcstechnikát képviseli: XLT bevonat a korrekciós és a fő-, illetve segédtükrön. Mechanikailag is a tökéletességre törekszik: 280 centiméter átmérőjű golyóscsapágyazott mechanika alap biztosítja a pontos követést, melyet PEC tesz még jobbá. 6cm vastag acéllábak, robusztus kétkarú villás mechanika adják a műszer betonerős tartását lehetőséget adva komoly asztrofotók készítésére is, hosszabb expozíciós idővel. Ennek érdekében a CPC 1100 autoguider és AUX porttal is rendelkezik, sőt az alapcsomag részeként a NexRemote szoftver is megtalálható, ami a CPC 1100 külső számítógépről, vagy laptopról történő vezérlését is lehetővé teszi.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Write your review

Celestron CPC 1100

Celestron CPC 1100

Write your review

Copyright © 2017 Madardaloskert.hu. All Rights Reserved.