Zöld webáruház fejlesztés
Madardaloskert.hu

KategĂłriĂĄk

Süntanya 3 Teljes nézet

Süntanya 3

4 900 Ft

MiĂ©rt van szĂŒksĂ©g sĂŒntanyĂĄra? A termĂ©szetvĂ©dƑk Ă©s ĂĄllatbarĂĄtok tĂșlkapĂĄsa? vagy valĂłban cĂ©lszerƱ termĂ©szetvĂ©delmi berendezĂ©s.?

 A rĂ©gi paraszti gazdĂĄlkodĂĄs velejĂĄrĂłja volt  egykor a rƑzserakĂĄsok , sarĂĄgjĂĄk  összehordĂĄsa Ă©s a tĂ©li idƑszakra szĂ©naboglyĂĄk, szĂ©nababĂĄk  rakĂĄsa , melyek  alatt termĂ©szetes ĂŒregek sokasĂĄga alakult ki. Ezek a termĂ©szetes , vĂ©dett  és a  növĂ©nyi rĂ©szek bomlĂĄsbĂłl eredƑen kellemesen meleg helyek kivĂĄlĂł  élƑhelyet biztosĂ­tottak a sĂŒn populĂĄciĂł szĂĄmĂĄra.  ManapsĂĄg ezeket a nem föld alatti Â ĂŒregeket, bĂșvĂłhelyeket  a kertben mĂĄr nem talĂĄljuk meg.  A valamikor  minden kertre jellemzƑ boglyĂĄk, rƑzsekupacok, komposztrakĂĄsok eltƱntek .    A sĂŒntanya tulajdonkĂ©ppen ezeket az ĂŒregeket helyettesĂ­ti. Ha kihelyeztĂŒk hordjunk rĂĄ rƑzsĂ©t, a fƱnyĂ­rĂłbĂłl a vĂĄgott fĂŒvet, egyĂ©b növĂ©nyi rĂ©szeket, hogy a bomlĂĄsbĂłl erdƑ hƑ is hasznunkra legyen.


MAGYAR ALAPANYAGBÓL MAGYARORSZÁGON KÉSZÜLT KISIPARI TERMÉK! MEGVÁSÁRLÁSÁVAL A HAZAI MUNKAHELYEK FENNMARADÁSÁT IS TÁMOGATJA!!!

A felhasznålók még nem véleményezték a terméket.

Write your review

SĂŒntanya 3

SĂŒntanya 3

Write your review

Copyright © 2017 Madardaloskert.hu. All Rights Reserved.