ZŲld webŠruhŠz fejlesztťs
Madardaloskert.hu

Kategóriák

Méhész és gazda riasztó GSM rendszerű

24 900 Ft

Gyakori probl√©ma az √°talagosan haszn√°lt riaszt√≥kkal, hogy rohan√≥ vil√°gunkban a hangj√°ra nem figyel senki, √≠gy sz√°mos esetben a gazda a riaszt√°sr√≥l nem, csak annak k√∂vetkezm√©nyeirŇĎl √©rtes√ľl /bet√∂r√©s, rong√°l√°s stb, m√©h√©szek eset√©ben pedig a kapt√°rak ker√ľlnek illet√©ktelen kezekbe.Erdei farak√°sok v√©delm√©re is remek megold√°s. Az √°ltalunk k√≠n√°lt k√©sz√ľl√©knek k√∂sz√∂nhetŇĎen mindez elker√ľlhetŇĎ, hiszen mozg√°s √©rz√©kel√©skor automatikusan felh√≠v egy elŇĎre beprogramozott telefonsz√°mot /ig√©ny eset√©n ak√°r t√∂bbet is/.

√územeltet√©se megoldhat√≥ ak√°r riaszt√≥ szir√©na n√©lk√ľl is (ha a bet√∂rŇĎ,- rong√°l√≥ tetten √©r√©se a c√©l), nem ig√©nyel h√°l√≥zati t√°pfesz√ľlts√©get, teljesen mobil, teh√°t b√°rhov√° elhelyezhetŇĎ, be√ľzemel√©se pillanatok alatt megoldhat√≥, nem kell programoz√°ssal egy√©b hosszadalmas inicializ√°l√°ssal bajl√≥dni, mind√∂ssze elmenteni egy telefonsz√°mot egy SIM k√°rty√°ra, melyet a k√©sz√ľl√©khez szint√©n mell√©kel√ľnk! Nagyon j√≥l √°lc√°zhat√≥ , fat√∂rzsod√ļban stb k√∂nnyen elrejthetŇĎ .

Haa riaszt√≥ mozg√°st √©rz√©kel , akkor 15-45 mp -en bel√ľl h√≠v√°st kezdem√©nyez a be√°ll√≠tott telefonsz√°mra, ha a mozg√°s nem szŇĪnik meg, hanem folyamatos akkor egy perc m√ļlva √ļjra h√≠v.

Ezzel a funkc√≠val a vak riaszt√°sok , illetve az esetleges √°llatokra reag√°l√°s is kiszŇĪrŇĎdik.

 

Tulajdons√°gok:

T√°pfesz√ľlts√©g ¬† ¬† ¬† : be√©p√≠tett 3,6V-os akkumul√°tor

√Čszlel√©si t√°vols√°g: idŇĎj√°r√°st√≥l, elhelyez√©stŇĎl f√ľggŇĎen 2-7m

√územidŇĎ ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†:ide√°lis esetben ak√°r h√≥napokig nem ig√©nyel fel√ľgyeletet

A csomag tartalma:

1db. mozg√°s√©rz√©kelŇĎs GSM riaszt√≥

1db. teljesen √ļj m√°s √°ltal m√©g nem haszn√°lt SIM k√°rtya

1db. h√°l√≥zati t√∂ltŇĎ

Típus specifikus sziréna 2000 forint felár ellenében!

1 √ČV MŇįSZAKI GARANCIA!

V√°s√°rl√°ssal,√ľzemeltet√©ssel, mŇĪk√∂d√©ssel kapcsolatos k√©r√©s eset√©n k√©rdezzenek b√°tran, 1-5 √≥r√°n bel√ľl garant√°lt v√°laszt adok!

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Write your review

M√©h√©sz √©s gazda riaszt√≥ GSM rendszerŇĪ

M√©h√©sz √©s gazda riaszt√≥ GSM rendszerŇĪ

Write your review

Copyright © 2017 Madardaloskert.hu. All Rights Reserved.