ZŲld webŠruhŠz fejlesztťs
Madardaloskert.hu

Kategóriák

Sorompó nyitás riasztó, jelző GSM rendszerű Teljes nézet

Sorompó nyitás riasztó, jelző GSM rendszerű

24 900 Ft

GSM rendszerŇĪ nyit√°s√©rz√©kelŇĎs riaszt√≥, falop√°sok , v√©dett ter√ľletek, v√©kieg√©sz√≠tŇĎ v√©delm√©re, illetve jelz√©sre. . Nyit√°skor semmilyen hangot nem hallat, √≠gy az illeg√°lisan soromp√≥tnyit√≥nak nem tŇĪnik fel semmi. A k√©sz√ľl√©k nyit√°skor √°ram al√° helyezi mag√°t, majd az elŇĎre beprogramozott telefonsz√°mokat felh√≠vja. A tulajdonos a telefonsz√°mok alapj√°n tudja hogy melyik sorompo√≥ riaszt.¬† Pl- √∂t k√©sz√ľl√©kkel v√©denek egy¬† ter√ľletet.¬† A riaszt√≥khoz tartoz√≥ telefonsz√°mokat elmentik a telefojukban mint riaszt√≥ 1, riaszt√≥ 2 , riaszt√≥ 3 stb.¬† Riaszt√°skor a k√©sz√ľl√©k√ľnk ki√≠rja hogy riaszt√≥ 2 h√≠v , akkor az √≠gy elnevezett soromp√≥hoz kell indulni.

A k√©sz√ľl√©ket m√°gneses nyit√°s√©rz√©kelŇĎvel l√°ttuk el, mely felszerelhetŇĎ soromp√≥ra, kapura, ajt√≥ra, ablakra.Ezek nyit√°sakor a k√©sz√ľl√©kben levŇĎ mobiltelefon h√≠v√°st ind√≠t az elŇĎre beprogramozott telefonsz√°mra,-okra.
Nem ig√©nyel h√°l√≥zati t√°pfesz√ľlts√©get, teljesen mobil, teh√°t b√°rhov√° elhelyezhetŇĎ, be√ľzemel√©se pillanatok alatt megoldhat√≥ √©s a k√∂rnyezet viszontags√°gainak ellen√°ll!Nem kell programoz√°ssal bajl√≥dni, mind√∂ssze elmenteni egy telefonsz√°mot egy SIM k√°rty√°ra!(a csomag SIM k√°rty√°t is tartalmaz)
A hívóegységet javasolt rejtetten elhelyezni, a mellékelt vezeték segítségével, mely szabotázs védett, tehát elvágása esetén is riaszt!

A k√©sz√ľl√©k alapb√≥l 600 Ft egyenleget tartalmaz, ha ez lefogyott √ļjra t√∂lthetŇĎ a k√°rtya.

A felhasználók még nem véleményezték a terméket.

Write your review

Soromp√≥ nyit√°s riaszt√≥, jelzŇĎ GSM rendszerŇĪ

Soromp√≥ nyit√°s riaszt√≥, jelzŇĎ GSM rendszerŇĪ

Write your review

Copyright © 2017 Madardaloskert.hu. All Rights Reserved.