ZŲld webŠruhŠz fejlesztťs
Madardaloskert.hu

Kategóriák

 

Madárdaloskert Természetbarátok

Boltja Internetes √Āruh√°z

A kiv√°lasztott √°ru mellett felt√ľntetett √°r a brutt√≥ v√©tel√°r!

A vételár nem tartalmazza a szállítási költséget, mely bruttó 1500 Forint.

A csomagok átvétele utánvétes fizetéssel történik. Fizetni átvételkor kell a postafutárnak! Az átvételi összeg a vételárat és a postaköltséget is tartalmazza. A számla minden estben a csomagban található!

A csomagokat¬† a Magyar Posta (MPL) sz√°lltja. A felad√°si d√≠j k√©tszeri c√≠mzett k√©zbes√≠t√©st¬† tartalmaz, sikertelen k√©zbes√≠t√©s eset√©n tov√°bbi¬† 5 munkanap a helyi post√°n √°tvehetŇĎ a csomag, √≠gy √∂sszesen 7 munkanap √°ll rendelkez√©sre a csomag √°tv√©tel√©re!

A webbolt, rendel√©s ut√°n, ha a rendszer fogadta a rendel√©st , automatikusan e-mailt k√ľld a v√°s√°rl√≥nak "Rendel√©se feldolgoz√°s alatt " √ľzenettel. A rendel√©s visszaigazol√°s√°t √©s a rendel√©s j√≥v√°hagy√°s√°t m√°r kezelŇĎnk v√©gzi. A rendel√©s st√°tusza ez esetben:" Megrendel√©s√©t felvett√ľk"-re v√°ltozik.

Optikák, távcsövek, mikroszkópok esetében 100.000-Ft feletti rendelésnél a rendelést minden estben telefonon visszaigazoljuk.

A megrendelt √°rut munkanapokon elŇĎzetes telefonos vagy e-mail-ben t√∂rt√©nŇĎ visszaigazol√°st k√∂vetŇĎen -a k√©szlet erej√©ig-¬† √ļtnak ind√≠tjuk.

A csomagok felad√°s√°nak¬† idŇĎintervalluma¬† √°ltal√°ban 3-45 munkanap k√∂z√∂tt mozog, rakt√°rk√©szletrŇĎl, k√ľlsŇĎ rakt√°rr√≥l vagy gy√°rt√°si idŇĎtŇĎl f√ľggŇĎen.Kiv√©teles esetekben egyes speci√°lis term√©kek elk√©sz√ľl√©s√©nek ideje enn√©l hosszabb lehet. A becsomagolt √°rut √°tadjuk sz√°ll√≠t√°sra a Magyar Post√°nak. A sz√°ll√≠t√°si idŇĎ 1-3 munkanap a felad√°st√≥l sz√°m√≠tva. A post√°s k√©tszeri sikertelen k√©zbes√≠t√©s ut√°n √©rtes√≠tŇĎt hagy a c√≠men, ezut√°n m√©g 5 munkanap a helyi post√°n √°tvehetŇĎ a csomag.

Partner√ľnk az MPL: Magyar Posta Logisztika.¬†

Aut√≥val t√∂rt√©nŇĎ kisz√°ll√≠t√°s eset√©n a v√°s√°rl√≥ k√©r√©sre (mindig telefonos egyeztet√©st k√∂vetŇĎen): Pest megy√©ben 3900 Forint/alkalom; a t√∂bbi megy√©ben 5900 Forint/alkalom!(Ezek a sz√°ll√≠t√°si k√∂lts√©gek csak az aut√≥s kisz√°ll√≠t√°sra vonatkoznak egyedi k√©r√©s eset√©n.) Ilyen p√©ld√°ul, ha a megrendelt √°ru a s√ļlya miatt nem post√°zhat√≥ (pl. magaslesek eset√©ben).

A term√©kek rendelhetŇĎs√©gi st√°tusza minden a web√°ruh√°zban kaphat√≥ term√©k alatt fel van t√ľntetve! A haszn√°lt st√°tuszok:¬† "RendelhetŇĎ " √©s "Nem rendelhetŇĎ"

A "RendelhetŇĎ" term√©keket a megrendel√©stŇĎl sz√°m√≠tott 3-30 munkanapon bel√ľl √°tadjuk a csomagsz√°ll√≠t√≥ fut√°rszolg√°latnak k√©zbes√≠t√©sre.

A "Nem rendelhetŇĎ " term√©kekre rendel√©si ig√©nyt lehet k√ľldeni, de azokat a 3-30 munkanapos sz√°ll√≠t√°si feldolgoz√°si idŇĎn bel√ľl nem tudjuk kisz√°ll√≠t√°sra √°tadni. Ilyenek pl. a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ szezon√°lis term√©kek.

Kellemes V√°s√°rl√°st k√≠v√°nunk √Ėnnek!

Telefonos megrendelés és információ

H√©tfŇĎtŇĎl-Szerd√°ig 10-tŇĎl 15√≥r√°ig,

Cs√ľt√∂rt√∂k√∂n 10-tŇĎl 12 √≥r√°ig a:

+36302797217 számon adható le.

P√©nteken elektronikus √ľgyf√©lszolg√°lat

mŇĪk√∂dik 10-12 √≥r√°ig (e-mail √©s SMS szolg√°ltat√°s)

Megrendel√©s√©t SMS-ben is elk√ľldheti a fenti telefonsz√°mra!

E-mail: info@madardaloskert.hu

El√°ll√°si Jog: A vevŇĎ minden esetben a k√©zhezv√©teltŇĎl sz√°m√≠tott t√≠zenn√©gy munkanapon bel√ľl a megv√°s√°rolt¬† √°rut¬† indokl√°s n√©lk√ľl visszak√ľldheti, melynek v√©tel√°r√°t visszafizetj√ľk (visszautaljuk).

Jótállás és szavatosság: A tartós fogyasztási cikkek esetében 6 hónap jótállást és 2 év szavatosságot garantálunk.


Copyright © 2017 Madardaloskert.hu. All Rights Reserved.