Sorompó nyitás riasztó, jelző GSM rendszerű-4199
Sorompó nyitás riasztó, jelző GSM rendszerű-4199
Sorompó nyitás riasztó, jelző GSM rendszerű-4199
Sorompó nyitás riasztó, jelző GSM rendszerű-4199

Sorompó nyitás riasztó, jelző GSM rendszerű

24.900 Ft

Termékleírás

GSM rendszerű nyitásérzékelős riasztó, falopások , védett területek, vékiegészítő védelmére, illetve jelzésre. . Nyitáskor semmilyen hangot nem hallat, így az illegálisan sorompótnyitónak nem tűnik fel semmi. A készülék nyitáskor áram alá helyezi magát, majd az előre beprogramozott telefonszámokat felhívja. A tulajdonos a telefonszámok alapján tudja hogy melyik sorompoó riaszt.  Pl- öt készülékkel védenek egy  területet.  A riasztókhoz tartozó telefonszámokat elmentik a telefojukban mint riasztó 1, riasztó 2 , riasztó 3 stb.  Riasztáskor a készülékünk kiírja hogy riasztó 2 hív , akkor az így elnevezett sorompóhoz kell indulni.

A készüléket mágneses nyitásérzékelővel láttuk el, mely felszerelhető sorompóra, kapura, ajtóra, ablakra.Ezek nyitásakor a készülékben levő mobiltelefon hívást indít az előre beprogramozott telefonszámra,-okra.
Nem igényel hálózati tápfeszültséget, teljesen mobil, tehát bárhová elhelyezhető, beüzemelése pillanatok alatt megoldható és a környezet viszontagságainak ellenáll!Nem kell programozással bajlódni, mindössze elmenteni egy telefonszámot egy SIM kártyára!(a csomag SIM kártyát is tartalmaz)
A hívóegységet javasolt rejtetten elhelyezni, a mellékelt vezeték segítségével, mely szabotázs védett, tehát elvágása esetén is riaszt!

A készülék alapból 600 Ft egyenleget tartalmaz, ha ez lefogyott újra tölthető a kártya.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Sorompó nyitás riasztó, jelző GSM rendszerű” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.