SZÁLLÍTÁS

      

A csomagok feladásának  időintervalluma  általában 3-60 munkanap között mozog, raktárkészletről, külső raktárról vagy gyártási időtől, illetve szezonalitástól függően.Kivételes esetekben pl.( Schwegler denevér odúk,Rovarhotelek és egyes csapdák) esetében ez a szállítási idő hosszabb is lehet, amely szintén összefügg a szezonalitással.A becsomagolt árut átadjuk szállításra a Magyar Postának. A szállítási idő 1-3 munkanap a feladástól számítva. A postás kétszeri sikertelen kézbesítés után értesítőt hagy a címen, ezután még 5 munkanap a helyi postán átvehető a csomag.

Partnerünk az MPL: Magyar Posta Logisztika.

A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár!

A vételár nem tartalmazza a szállítási költséget, mely bruttó 1800 Forint.
A csomagok átvétele utánvétes fizetéssel történik. Fizetni átvételkor kell a postafutárnak! Az átvételi összeg a vételárat és a postaköltséget is tartalmazza. A számla minden estben a csomagban található!
A csomagokat  a Magyar Posta (MPL) szálltja. A feladási díj kétszeri címzett kézbesítést  tartalmaz, sikertelen kézbesítés esetén további  5 munkanap a helyi postán átvehető a csomag, így összesen7 munkanap áll rendelkezésre a csomag átvételére!
A webbolt, rendelés után, ha a rendszer fogadta a rendelést , automatikusan e-mailt küld a vásárlónak “Rendelése feldolgozás alatt ” üzenettel. A rendelés visszaigazolását és a rendelés jóváhagyását már kezelőnk végzi. A rendelés státusza ez esetben:” Megrendelését felvettük”-re változik.
Optikák, távcsövek, mikroszkópok esetében 100.000-Ft feletti rendelésnél a rendelést minden estben telefonon visszaigazoljuk.
A megrendelt árut munkanapokon előzetes telefonos vagy e-mail-ben történő visszaigazolást követően -a készlet erejéig-  útnak indítjuk.
A termékek rendelhetőségi státusza minden a webáruházban kapható termék alatt fel van tüntetve! A használt státuszok:  “Rendelhető ” és “Nem rendelhető”
A “Rendelhető” termékeket a megrendeléstől számított 3-60 munkanapon belül átadjuk a csomagszállító futárszolgálatnak kézbesítésre.
A “Nem rendelhető ” termékekre rendelési igényt lehet küldeni, de azokat a 3-45 munkanapos szállítási feldolgozási időn belül nem tudjuk kiszállításra átadni. Ilyenek pl. a különböző szezonális termékek.
Kellemes Vásárlást kívánunk Önnek!
Telefonos megrendelés és információ
Hétfőtől-Szerdáig 10-től 15óráig,
Csütörtökön 10-től 12 óráig a:
+36302797217 számon adható le.
Pénteken elektronikus ügyfélszolgálat
működik 10-12 óráig (e-mail és SMS szolgáltatás)
Megrendelését SMS-ben is elküldheti a fenti telefonszámra!
E-mail: info@madardaloskert.hu
Elállási Jog: A vevő minden esetben a kézhezvételtől számított tízennégy munkanapon belül a megvásárolt  árut  indoklás nélkül visszaküldheti, melynek vételárát visszafizetjük (visszautaljuk).
Jótállás és szavatosság: A tartós fogyasztási cikkek esetében 6 hónap jótállást és 2 év szavatosságot garantálunk.