speciális toa termékeknek

e-mailggdg((–

A csomagok feladásának  időintervalluma  általában 1-3 munkanap között mozog, de szezonálisan egyes speciális eszközök pl: planktonhálók, Schwegler beépíthető denevérodúk, Kézzel készült festett madárodúk esetében  ez a szállítási idő hosszabb is lehet 2-6 hét, de ezeknél a termékeknél ezt feltüntetjük a termék mellett “Rendelésre 2-6 hét” felirattal.

A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a bruttó vételár!

A vételár nem tartalmazza a szállítási költséget, mely bruttó 2200- Ft. minden normál csomag esetében.( 75 cm hosszúság és 10 kg súly ) A túlméretes csomagok (1,4 méter  és, vagy20 kg -ig) szállítási költsége: 3500-Ft! , ezen kívül az extra túlméretes csomagok (1,5 méter vagy 20 kg felett) szállítási költsége bruttó 5000-Ft.A Webbolt a termékekhez automatikusan hozzárendeli az alkalmazott  postaköltséget.
A csomagok fizetése utánvétes fizetéssel (átvételkor a futárnak) illetve banki előreutalással történhet. Az összeg a vételárat és a postaköltséget is tartalmazza. A számla minden estben a csomagban található, előreutalás esetén a számlát e-mailben PDf formátumban is elküldjük a várásló számára mely tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat!

A csomagokat  a Magyar Posta logiszika (MPL) szálltja. A feladási díj kétszeri címzett kézbesítést  tartalmaz, sikertelen kézbesítés esetén további  5 munkanap a helyi postán átvehető a csomag, így összesen 7 munkanap áll rendelkezésre a csomag átvételére!
A webbolt, rendelés után, ha a rendszer fogadta a rendelést , automatikusan e-mailt küld a vásárlónak “Rendelése feldolgozás alatt ” üzenettel. A rendelés visszaigazolását és a rendelés jóváhagyását már kezelőnk végzi. A rendelés státusza ez esetben:” Megrendelését felvettük”-re változik.
Optikák, távcsövek, mikroszkópok esetében 100.000-Ft feletti rendelésnél a rendelést minden estben telefonon visszaigazoljuk.
A termékek rendelhetőségi státusza minden a webáruházban kapható termék alatt fel van tüntetve! A használt státuszok:  “Rendelhető ” és “Nem rendelhető”
A “Rendelhető” termékeket a megrendeléstől számított 3-60 munkanapon belül átadjuk a csomagszállító futárszolgálatnak kézbesítésre.
A “Nem rendelhető ” termékekre rendelési igényt lehet küldeni, de azokat a 3-45 munkanapos szállítási feldolgozási időn belül nem tudjuk kiszállításra átadni. Ilyenek pl. a különböző szezonális termékek.

 

Kellemes Vásárlást kívánunk Önnek!

 

Telefonos megrendelés és információ
Hétfőtől-Szerdáig 10-től 15 óráig,
Csütörtökön 10-től 12 óráig a: +36302797217 számon adható le.
Pénteken elektronikus ügyfélszolgálat Működik
E-mail: info@madardaloskert.hu
Elállási Jog: A vevő minden esetben a kézhezvételtől számított tizennégy munkanapon belül a megvásárolt  árut  indoklás nélkül visszaküldheti, melynek vételárát visszafizetjük (visszautaljuk).
Jótállás és szavatosság: A tartós fogyasztási cikkek esetében 6 hónap jótállást és 2 év szavatosságot garantálunk.