Szántóföldi-, zöldség-, szőlő-, és gyümölcskultúrák számára
Felhasználás: Valamennyi szántóföldi és gyümölcs kultúra levélkezelésére 4-6 l/ha dózisban, a vegetációs időszakban 1-5 alkalommal, zöldség kultúra esetében 2-5 alkalommal kipermetezve. Javasolt koncentráció: 1-5%, de legfeljebb 0,1 liter Kondisol B+S/1 liter víz töménységben.
Már 1 kezeléssel +1 pont szerezhető az Agro-Ökológiai Programban.
Alkalmazás: Zöldségnövények, szőlő- és gyümölcskultúrák esetében 3-5, szántóföldön (pl. olajos növények) 2-3 kijuttatás javasolt. Stresszhatások (pl. fagy, hideg, szárazság, sok csapadék, növényvédő szer utóhatás) kezelésére, relatív tápanyaghiányok esetén, az élettani folyamatok kedvező befolyásolására. Alkalmazásával növekszik a termésmennyiség, javul a minőség és fokozódhat az ellenálló képesség. Egyedi összetétele következtében az adott fenofázisban és környezeti körülmények között a növény számára fontos növényélettani folyamatokat elősegíti, erősíti és támogatja.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.